Draai ze ongeveer elke 20 minuten een stukje om zodat ze rondom blakeren.
Haal de uien uit de BBQ en laat ze afkoelen.
Verwijder de schillen van de uien
Snijd ze in partjes
Voeg naar smaak peper en zout toe en besprenkel met olijfolie.
Notities
Hanteer de volgende tijden voor andere groeten:
Pof de bieten ca. 80 minuten
zoete aardappels ca. 60 minuten.
puntpaprika’s maximaal 6 minuten
paprika’s 8 minuten.
Draai de paprika's elke 2 minuten en de bieten en aardappel elke 20 minuten sluit na het draaien steeds de deksel.Haal de velletjes van de (punt)paprika’s. Verwijder de stelen en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen.Verwijder de schillen van de bieten en de zoete aardappels en snijd ze in partjes. Bestrooi de gepofte groenten met peper en zout naar smaak en besprenkel ze met olijfolie.