Aziatische wok met kip
Equipment
- Big Green Egg large
- conveggtor basket
- Wok
- Bamboe spatel
Ingrediënten
- 3 eetlepels Wok olie
- 1 rode peper
- 4 Knoflook
- 500 gram Kippen dijen
- 500 gram Aziatische wok groenten
- 250 gram taugé optioneel
- 250 gram mihoen optioneel
- 4 eieren optioneel
Instructies
- steek de BBQ aan
- snijd de kippendijen in stukken van ongeveer 1,5 x 1,5 cm
- hak de rode peper en de knoflook fijn
- plaats de conveggtor basket
- plaats de wok in de basket en wacht tot hij goed heet is
- doe de wok olie in de wok
- doe de rode peper en de knoflook in de wok en braad even aan
- voeg de kippendijen toe en braad ze aan
- voeg de wok groente toe en wok mee (maak het niet te gaar)
- voeg als laatste de taugé toe en wok nog een paar minuutjes mee
- serveer eventueel met een gebakken eitje
- eet smakelijk