Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflooksaus
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
25
minuten
minuten
Totale tijd
35
minuten
minuten
Recept afdrukken
Pin recept
Gebruikte apparatuur
▢
1 Big Green Egg large
▢
1 RVS rooster
▢
Aluminium folie
▢
scherp mes
▢
mengkom
▢
garde
Ingrediƫnten
▢
250
gram
Griekse yoghurt
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
1,5
eetlepel
honing
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
2
knoflook
▢
10
gram
verse bieslook
▢
peper
▢
zout
▢
olifolie
Instructies
▢
verwarm de bbq voor op 200 graden
▢
snij het topje van de knoflook
▢
leg de knoflook op aluminiumfolie en bestrooi met olijfolie en zout
▢
vouw de folie dicht en leg op de bbq (ongeveer 20 / 25 minuten)
▢
doe de Griekse yoghurt in een kom
▢
voeg de mayonaise toe
▢
voeg de honing en de citroensap toe
▢
meng alles goed door elkaar
▢
haal de gepofte tenen uit de folie en knijp uit in het mengsel
▢
snij de bieslook fijn en voeg toe
▢
meng alles nogmaals goed door elkaar
▢
maak de saus eventueel op smaak met peper en zout