maal de peperkorrels, kruidnagels, korianderzaad, mosterdzaad en komijnzaad fijn in een vijzel en meng met de andere kruiden tot een shoarma kruidenmix
snij de procureur in plakken van ongeveer 1 cm
bestrooi het vlees met de shoarma kruidenmix
monteer de spitas op de spitashouder
plaats de eerste spitas klem
rijg de procureurslapjes op de klemmen(pennen) van het spit. LET OP: draai hiervoor het vlees steeds een kwartslag zodat het evenredig is verdeeld!
als het vlees op is plaats dan de andere klem.
bind het vlees op met slagerstouw
plaats de complete spitas in de bbq en de motor
laat het vlees garen tot een temperatuur van 74 graden
breng als het vlees op 74 graden is de bbq naar 180 graden
laat het vlees nog ongeveer 15 minuten garen
haal het spit van de bbq
verwijder het slagerstouw
snij de shoarma in dunnen reepjes van de spies
serveer met eigengemaakte knoflooksaus en wat reepjes ijsbergsla