Iberico rib fingers

Iberico rib fingers zijn eigenlijk spareribs zonder bot. Het zijn heerlijke smaakvolle stukjes varkensvlees die

Bavette carpaccio rollade

Bavette carpaccio rollade, door de bavette te vlinderen ontstaat er een dunne lap vlees dat

Ossenhaas spiesen

Ossenhaas spiesen, spiesen van één van de meest malse stukken vlees van een rund.

Shaslick van kippendijen

Iedereen kent de Shaslick wel van naam, een prima variant is een Shaslick van kippendijen.

Varkens shish kebab

Een echte aanrader is de Varkens shish kebab.

Plukbrood

Plukbrood, simpel om te maken en super lekker.

Chimichurri

Chimichurri, superlekker om met name over rood vlees of gevogelte te serveren.

Caveman style gepofte uien (en/of andere groenten)

Caveman style gepofte uien of andere groenten, je moet het echt een keer geprobeerd hebben.

Kip op blik

Kip op blik, super simpel en waanzinnig lekker, gewoon een keer doen!
1 2 3 4 5 6